Pieter Blaak

Wie ben ik van Ntshava Safaris: Zuid-Afrika Specialist (zeggen ze, en vindt ik zelf eigenlijk ook wel)

Wie ben ik van Ntshava Safaris? Ja.. Ik hou e.a. graag prive. Ik vertel en schrijf dan ook zo goed als niets over mijn familie, gezin, mijn prive leven. En zeker niet op afstand. Dat is jammer he? Ikzelf ben ook niet zo heel erg interesant. Wat voor mij belangrijk is.

Is de liefde voor Zuid-Afrika over te brengen en kennis te delen. Liefde voor de Natuur te verspreiden en vooral begrip voor Zuid-Afrika over te brengen naar mijn en onze reizigers. Daar is deze blog voor en inmiddels het bestaansrecht van ons bedrijf Ntshava Safaris.

Wie ben ik van Ntshava Safaris. Eerlijk is eerlijk

En uiteraard.. Eerlijk is eerlijk. Een mens moet toch ook leven niet waar. Zuid-Afrika reizen en Safari’s te verkopen is mijn vak. Dit doe ik met liefde en met heel veel passie. Net zoals de mensen die met mij samen werken in en voor Ntshava Safaris.

Dus… Als je mij wilt leren kennen dan zit er niets anders op dan af te reizen naar Zuid-Afrika vrees ik.. Mijn oprechte excuses daarvoor. Een reisje boeken naar Zuid-Afrika en met mij of met iemand waar wij mee werken op reis gaan is de enigste manier om mij, Zuid-Afrika, de natuur, het wildlife en de cultuur te leren kennen. Dit is mijn standpunt en daar wijk ik niet van af.

Echterrrrrrrrr….. Tipje van de sluier.

Ik woon al behoorlijk lang in Zuid-Afrika. Zeg maar erg lang. Ben al vele jaren actief in Zuid-Afrikaanse toerisme en in het Zuid-Afrikaanse reis gebeuren. Reis al jaren met en zonder gasten in en door Zuid-Afrika. Ik ken zo goed als alle Zuid-Afrikaanse wildparken op mijn duimpje. En kan jou meer vertellen over wildlife en Zuid-Afrika dan de Zuid-Afrikanen zelf. Tenminste dat zeggen mijn landgenoten (Zuid-Afrikanen dus).

Ik ben dus een Zuid-Afrikaan. Ik voel mij een Zuid-Afrikaan en ik denk dat ik inmiddels ook wel het recht heb verdiend om Zuid-Afrikaans te zijn. Hoezo bescheiden.. En dus ben ik geen Nederlander meer. Heel eerlijk… Ik heb niet echt veel meer met Nederland. Het zegt mij allemaal niet zo veel meer. Ik zie er wel de humor van in als ik weer het een en andere hoor van mijn reizigers.

Wil je meer weten?

Trek de stoute schoenen aan en reis met Ntshava Safaris door Zuid-Afrika. Maak een mooie Safari reis en wie weet ben ik wel jou gids. Maar ik kan jou verzekeren dat alle anderen minstens net zoveel over kennis beschikken als ik.

Dus tot ziens in Zuid-Afrika

Geniet die dag!

Pieter

Ntshava Safaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *