Reviews Beoordelingen Ervaringen Ntshava Safaris. Ik verneem het regelmatig. Goh ik zie niet zo gek veel over jullie op het Internet. Ik ken jullie helemaal niet. Hoe zit dat? En waarom is dat zo?

Review Beoordelingen Ervaringen Ntshava Safaris. Er zijn een aantal verklaringen voor. Ik ga het proberen uit te leggen hoe het zit met reviews, beoordelingen en ervaringen en dan in dit geval met Ntshava Safaris.

Het gekke is dat mensen die een reis boeken. Als ze tevreden zijn hoor je er niets meer over en schrijven ze zeker geen review, beoordeling of ervaring op. Als ze dat al doen schrijven ze een stukje over de accommodaties waar ze zijn geweest. Verder niks, noppes, nada. Heel raar..

Reviews Beoordelingen Ervaringen Ntshava Safaris krijgen we (meestal ik) als email als de mensen weer thuis zijn met dankje wel, het was geweldig en dit en dat was leuk. Ik kom terug en ga reklame maken enzovoort. Deze emails daar plaats ik dan soms ook nog wel eens een stukje van. Erg lief en ik waardeer het enorm maar ik moet dat dan zelf op internet plaatsen. Ik heb ook liever dat mensen dat zelf verspreiden.

Als je er een aantal wilt lezen dan kun je ze hier vinden

Slechte reviews, beoordelingen, ervaringen is een ander verhaal.

Zodra iemand die niet blij is die schrijft zijn ongezouten mening en dan vaak een eenzijdig verhaal. (vaak klopt er geen barst van). Helemaal gekleurd en met alle toeters en bellen op. Op plaatsen waar ze het maar kwijt kunnen. Zonder ook maar enige vorm van contact, vraag, klacht, weerwoord of wat dan ook. Als een grote verrasing.

Kortom. Tevreden mensen hoor je niet, ontevreden mensen… ai ai ai..

Verrassing?

Uiteraard.. Wij zijn een bedrijf, en wij zijn mensen die met mensen werken. En uiteraard maken wij fouten net zoals ieder ander mens en bedrijf. Dus alles perfect in het perfecte plaatje? Onmogelijk. Dan zou de wereld er wel heel anders uitzien.

Daarnaast is het zo dat Ntshava Safaris alleen maar reizen en safaris aanbied in Zuid-Afrika. Jij gaat (meestal) maar 1 keer in jouw leven naar Zuid-Afrika. Dus zul je ons bij het uitzoeken voor een andere reis dan ook niet vinden. En daarmee raken wij dan ook niet zo bekend. Tenzij je voor Zuid-Afrika kiest uiteraard.

Wij voeren zelfs reizen uit voor gerenomeerde reis organisaties in Nederland en Belgie dus zo slecht kan het allemaal niet zijn toch? Deze organisaties verkopen de reis onder hun naam. Maar Ntshava Safaris is degene die de reis uitvoert.

Vaak is het zo dat iemand een beeld heeft van hoe hun perfecte reis moet zijn. Heeft daar jaren over nagedacht. Jarenlang internet afgelezen. Boeken gelezen. zich te pletter gekeken op National Geografic en Animal planet.. En dan komt het…

Raar?

Het blijkt toch anders te zijn. Afrika is geen Europa en zal dat ook nooit worden.. Dat is een schok.. Dat kan ik jou vertellen. Mensen vinden het heel raar dat er midden in bijvoorbeeld het Kruger Park geen wifi is… Ik denk dan bij mijzelf… Wat had jij verwacht? Leeuwen en Olifanten met een laptop of mobiele telefoon?

Ook is de maatschappij in Afrika heel anders. Afrikanen doen dingen anders. Zijn anders en willen anders dan jij gewend bent in Europa.. En dat is weer de volgende schok.. Afrika is Nederland niet nodig en de Nederlanders (Helaas zo zijn wij vaak… Ik ook vrees ik). Maar… Jij komt toch om een andere cultuur te leren kennen? Hou er dan ook rekening mee dat dit daadwerkelijk ook zo is…. gek he.. Dat hadden ze niet verwacht..

Review Beoordelingen Ervaringen Ntshava Safaris

Er zijn eigenlijk twee soorten bezoekers in Zuid-Afrika. Zeg maar reizigers of vakantie gangers wat jij wilt.

Of jou houdt van Afrika en het laat je nooit meer los. Gaat er voor, geniet ervan en komt zeker weer terug.

Of jij haat het hier in Zuid-Afrika. Jij kan er niet tegen dat het hier anders is, gaat en altijd zo zou blijven wat jij daar als individu ook van vindt.

Een tussenweg is er niet. Jij Haat Afrika of Jij Houdt van Afrika..

Review Beoordelingen Ervaringen Ntshava Safaris

Beoordeel zelf! En laat je niet lijden door hetgeen at jij op het internet leest of wat mensen jou vertellen die nog nooit in Afrika zijn geweest. Laat deze mensen lekker op de Camping blijven in Ommen of naar Ibiza een feestje gaan vieren.

Afrika daar kom je voor Avontuur, Cultuur, Natuur, Wilde dieren en een verhaal.

Dit wou ik toch even kwijt over het review, beoordelingen en ervaringen verhaal.

Verhalen en Artikelen geschreven door mij en je hebt zin om ze te lezen dan is dit de aangewezen plaats

Pieter Blaak

Ntshava Safaris

Wil je naar aanleiding van dit verhaal toch met ons op reis dan ben je uiteraard van harte welkom en kun je eventueel deze websites bezoeken.

Betaalbare en Goedkope Zuid-Afrika Reizen

Bijzondere en meer Safari reizen

Luxe Zuid-Afrika reizen