Zuid-Afrika Reizen blog, Reizen en Safaris.

Zuid-Afrika reizen blog en ik ga proberen hier en daar wat over Zuid-Afrika te vertellen. Advies geven en wat tips en tricks voor de aankomende (of ervaren) Zuid-Afrika reiziger. Ik hoop dat je er wat mee kunt en vragen staat uiteraard altijd vrij. Ook zullen wij onze eigen Zuid-Afrika ervaringen hier zoveel mogelijk delen. Tenslote wonen wij hier en dat al heel erg lang. Eigenlijk zijn wij geen Nederlanders meer.. Wij zijn Afrikanen. Ik denk dat we het recht inmiddels hebben verdiend om onszelf zo te noemen… ahum.. oeps.

Zuid-Afrika reizen blog. Eens moet je er toch aan geloven toch?

Wij moeten er ook aan geloven. Als reis organistie moet je tegenwoordig over een blog begeschikken en vandaar dat wij begonnen zijn met onze Zuid-Afrika blog. Wij hebben er eigenlijk best wel lang over na gedacht. Hier en daar wat gelezen van anderen.

Wij doen het anders

Maar wat ons opviel dat deze blogs bijna allemaal zijn geschreven vanuit het oogpunt van iemand die er op vakantie is geweest. Of die in het algemeen van reizen houdt. Dus onze Zuid-Afrika blog is / wordt geschreven vanuit ons perspectief. Als inwoners van Zuid-Afrika die toevallig in de reiswereld actief zijn.

Zuid-Afrika reizen blog. Heb jij er ook zo’n zin in om naar Zuid-Afrika te gaan? Lees dan ook eens onze Zuid-Afrika blog. MIschien heb je er iets aan.

Zuid-Afrika blog Kaapstad

Kaapstad

The Mother City

South Africa “The Kingdom of paradise”

Zuid-Afrika reizen blog Ntshava Safaris

Wie zijn wij?? Nou gewoon een gerenomeerde reisorganisatie gevestigd bij het Kruger Park in Zuid-Afrika die gespecialiseerd is in Safari’s in onder andere het Kruger Park. Daarnaast zowel Safari’s in andere Nationale parken van Zuid-Afrika doet. Zoals bijvoorbeeld Marakele Nationaal Park, Mapungubwe Nationaal Park, Pilanesberg. Eigenlijk overal wel in Zuid-Afrika waar wildlife voorkomt.

Wil meer weten over ons kijk dan eventjes hier verder

Daarnaast verzorgen wij complete rondreizen door Zuid-Afrika. Van 8 tot 32 dagen. Allemaal met een prive chauffeur/gids. Cultuur, Natuur en Wildlife daar draait het bij ons om. Wildlife, culture en natuur staat bij ons voorop. Geen honderd in een dozijn reizen dus.

Genoeg verkooppraatjes over Zuid-Afrika Reizen, Safari’s en Vakanties Het gaat hier om een Zuid-Afrika blog.

Ik zou zeggen. Lees maar een eind raak op deze Zuid-AFrika blog en wie weet zie ik jou wel een keertje in Zuid-Afrika. Je kunt tenslotte nooit weten. Zuid-Afrika is een droom voor velen en dat zal ongetwijfeld altijd zo blijven. Afrika doet iets met je en dat gaat in jouw bloed zitten. De “Magie van Afrika” is en blijft bijzonder. Dat zal denk ik ook wel blijken naar mate deze Zuid-Afrika blog vordert.

Zuid-Afrika reizen blog en de Laatste Artikelen en Verhalen

Hier vindt je artikelen en verhalen die onder andere door mij zijn geschreven voor deze Zuid-Afrika blog. Het is een door lopend iets en wij gaan ons best doen om met grote regelmaat informatie en artikelen toe te voegen.

Zuid-Afrika blog

The Rainbow Nation

Zuid-Afrika

Reizen, Safari’s en Zuid-Afrika

Reizen in Afrika en vooral Safari’s zitten in ons bloed. Ik mag wel zeggen dat wij dan ook wel de nodige ervaring hebben opgedaan in afgelopen vele jaren. Ik hoor vaak dat wij meer weten van Zuid-Afrika, het Kruger Park, Wildlife en vooral de cultuur dan de Afrikanen zelf. Een beetje valse bescheidenheid is misschien op zijn plaats maar we weten echt wel waar jij naar toe zou moeten… sorry… maar dat idee hebben wij echt..

Ik kan mij voorstellen dat je nog nooit van ons (Ntshava Safaris) hebt gehoord.. Tenslotte ga je niet zo vaak naar Zuid-Afrika en Jah… wij doen allleen maar in reizen in Zuid-Afrika. Dus als je jaarlijks voor je vakantie aan het rondsnuffelen bent op het internet en je komt bij de gemiddelde reisbureau terecht met ik weet niet hoeveel landen en hoeveel bestemmingen…

Jah dan vindt je ons uiteraard nooit en heb je ongetwijfeld nog nooit van ons gehoord. Maar….. Zoek je een vakantie in Zuid-Afrika. Of een Safari dan moet het al gek zijn als je ons niet tegen komt op het Internet. Dus…. Wij zijn wel degelijk al eventjes bezig met het organiseren en verzorgen van Zuid-Afrika reizen en Safari’s.

Zuid-Afrika reizen blog en de boer die een Zuid-Afrika blog schrijft..

Mijn excuses alvast als ik een beetje raar schrijf hier en daar.. Ik ben tenslotte ook maar een hollandse boer die zijn best doet om wat zinnigs over Zuid-Afrika te vertellen. Ik woon hier al heel erg lang en heb dan ook een beetje de “African way” overgenomen.. Als je iets geks tegen komt laat het mij dan weten. Vergeef mij. Ik doe mijn uiterste best..

En let ook niet te veel op sgreifvauten op deze Zuid-Afrika blog. Ok.. mijn dank is dan ook groot alvast bij deze.

Ik / wij zijn geen lid van Nederlandse clubs of van ean of andere Nederlandse beweging hier in Zuid-Afrika… Wij zijn in Afrika komen wonen om Afrikaan te zijn. Vraag mij dus niets over de Nederlanders in Zuid-Afrika.. Daar heb ik geen idee over. Wij leven en werken in Zuid-Afrika. Wildlife (vooral dat) de Cultuur en de Natuur is het geen waar onze interesses naar uit gaan. Ik leef in de bush en dan zo ongeveer in het Kruger Park maar mijn / onze kennis van Zuid-Afrika gaat van Johannesburg naar Kaapstad, Van het Kruger Park tot de Kalahari en weer terug.

Zuid-Afrika Blog

Onze dagelijke bezigheid

Hoe erg kan het zijn….

Genoeg borstklopperij…

We gaan hier een leuke Zuid-Afrika blog van maken waar iedereen wat aan kan hebben. Mischien niet nu maar mischien heb jij er wat aan voor de toekomst. Of je nu met ons reis. Op eigen gelegenheid daar Zuid-Afrika wilt reizen. Ook als je met andere organisaties gaat reizen. Als je iets wilt weten stuur dan gewoon een berichtje. Geen probleem.

Heb je geen zin om de rest te lezen van deze pagina en wilt niet te ver scrollen. Kijk dan via deze link naar onze artikelen en verhalen. mischien staat er wat leuks of interesants voor jou bij.

Bedankt voor het lezen!

Pieter Blaak & Team Ntshava Safaris

Zuid-Afrika blog Zuid-Afrika Safari Kruger Park

GET INTO THE WILD

ntshava safaris

Sorry bijna vergeten.. een beetje comercie hoort er bij. Ook op een Zuid-Afrika blog. De schoorsteen moet uiteraard ook roken. Als je zin hebt in een Safari of Rondreis in of door Zuid-Afrika?

Beetje adventeer achtig bezig zijn

ls je zin hebt een goedkope reis of Safari dan kun je wellicht deze website eens gaan bekijken. Er staat een grote keuze van verschillende reizen en Safaris’op. Allemaal met eigen chauffeur/gids. Er reizen dan ook geen andere mensen mee. Speciaal voor jou en jouw reisgezelschap.

Wil je op Zuid-Afrika avontuur. Van de gebaande paden af. Meer Natuur, Wildlife en cultuur dan kan deze website wellicht iets voor jou zijn. Ook kampeer reizen in verschillende Nationale Parken. Kruger Park Prive Safari reizen en reizen door ongerept en ongestoord Afrika.

Heb je wat geld teveel en wil je exclusief en luxe.. dan kun je hier rondkijken. Van Luxe Exclusieve Safari’s in hele luxe Safari Lodges tot Kaapstad Reizen. Zelf de Victoria Watervallen zijn mogelijk. Maar neem wel een dikke portemonee mee. Goedkoop is anders maar zijn geld meer dan waard. Heb je het er voor over? Dan is dit hetgeen wat te doen.

Zuid-Afrika reizen blog. Om je alvast een beetje lekker te maken. En ja.. Daar is een Zuid-Afrika blog tenslotte ook voor.. Niet dan..

Mapungubwe Baobab

Mapungubwe N.P.

Ongestoort, Ruig en Ongerept

Tot ziens in Zuid-Afrika! “Geniet die dag”

Wij laten jou graag de mooiste plaatsen zien tijdens jouw Zuid-Afrika reis of safari. De beste ervaringen maak jij dan mee en met onze unieke en toch wel bijzondere programma’s heb je daarnaast best veel bijzondere ontmoetingen met de locale bevolking.

Wij gaan dan vaak ook wel net een stapje verder met onze Zuid-Afrika reizen en Safari’s

Veel meer zien en veel meer beleven, meer ervaren en meer ontdekken. dat is eigenlijk waar het bij ons vooral om draait.

Wij zijn dan ook geen toeristen kamp, reis fabriek  of een super grote tour operator of reisbureau die hun gasten tijdens hun reizen  in een bus propt.

Maar vooral een reisorganisatie met mensen die in Zuid-Afrika wonen, werken, geboren zijn of niet die liefhebbers zijn van Natuur, Cultuur, wildlife en het welzijn van Zuid-Afrika in zijn algemeen.

Onze mensen houden van reizen door Zuid-Afrika. Vandaar ook deze Zuid-Afrika blog.

Al onze persoonlijke reis ervaringen hebben wij in onze safari’s en rondreizen door Zuid-Afrika verwerkt. Doordat wij allemaal al jaren wonen, werken, leven of geboren zijn in Zuid-Afrika. Ieder van ons heeft dan ook erg veel kennis en ervaring vaak opgedaan tijdens het leven in Zuid-Afrika. Dat alleen al maakt onze safari’s en rondreizen behoorlijk anders dan bij anderen. En meestal werkelijk speciaal.

Wij weten allemaal hoe het land in Elkaar zit en daardoor kunnen wij dan ook de beste reizen en safari’s organiseren. Ik zeg altijd “Wij weten waar jij moet zijn”

Wie droomt er nou niet van een vakantie in Zuid-Afrika.. Of om een keertje op Safari te gaan..

Wij nodigen jou dan ook graag uit om met iemand van ons op reis te gaan, en volop te genieten van Zuid-Afrika en alles wat dit prachtige land jou toch wel heeft te te bieden.

Zuid-Afrika zal jou dan ook verbazen. Zuid-Afrika is echt een plaats helemaal vol met wonderlijke magie en absolute natuurlijke schoonheid. Een Zuid-Afrika reizen blog helpt een beetje mee om verhalen te vertellen.

Het is er nog steeds, als je het weet te vinden. Wij gaan graag met jou op reis en laten jou dit erg graag zien.

Zuid-Afrika blog Panorama route

Panorama Route

Blyde River Canyon

De beat van een drum. Een leeuw die brult. Hyenas janken. Het kampvuur brand en de verhalen van Zuid-Afrika worden verteld.  Al onze reizen en safari’s zijn dan ook heel persoonlijk en zeer gemoedelijk. Zoals je ongetwijfeld op deze Zuid-Afrika blog zult terug vinden.

Jij komt als onze gast en vertrekt als een goede vriend.

Ons doel is eigenlijk heel simpel: Zorgeloze Zuid-Afrika vakanties leveren waarbij al onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten van hun welverdiende Zuid-Afrika reis of safari. Lees dan ook deze Zuid-Afrika reizen blog

Onze Passie

Goede reizen en Safari’s organiseren en verzorgen in Zuid-Afrika. Dat is onze grote passie. We staan er echt zowat elke dag mee op en we gaan er zeker elke dag weer mee naar bed.

Onze programma’s

Wij leveren altijd reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties en vertrouwde adressen op eigenlijk altijd bijzondere en zeker mooie locaties.

Onze Prive chauffeurs en gidsen

Onze reisleider’s, chauffeurs en gidsen kennen Zuid-Afrika door en door. Zijn gecertificeerd. wij wonen tenslotte allemaal in Zuid-Afrika en reizen er al vele jaren rond. Wij spreken de taal, kennen de mensen en hun gebruiken, de regio en het land.

Dat is allemaal toch wel erg handig tijdens jouw rondreis

Van de gebaande paden af

Van de gebnde paden af. Geen massa toerisme

ntshava safaris

Zuid-Afrika blogs. Kranten. Internet. En andere vormen van media.

Er is al heel veel gezegd en vooral geschreven over Zuid-Afrika. Soms goede dingen en soms helaas ook slechte dingen. Maar vooral is er veel gezegd en geschreven over de schoonheid van Zuid-Afrika. En dat het zeer zeker een geweldig en veilig land is om naar toe te gaan voor een geweldige Rondreis of Safari avontuur.

Foto Safari Kruger Park

Foto Safari

Kruger Park

Zuid-Afrika heeft dan ook absoluut een reputatie hoog te houden. “Het mooiste land ter wereld te zijn en te blijven” Reizen of een Safari stellen dan ook nooit teleur.

Nergens in de wereld vindt jij meer en een grotere diversiteit van wildlife. Zeker Nergens in de wereld vindt jij een land met meer verschillende landschappen. En ook nergens in de wereld vindt jij een land met meer verschillende culturen. De mooiste wereldstad ter wereld. Het mooiste en grootse wildpark ter wereld.

Al met al….. Dit alles maakt Zuid-Afrika het mooiste land ter wereld om naar toe te reizen. Neem dan ook ruim de tijd voor jouw reis. wij laten jou graag “ons Zuid Afrika” zien.

Om in de stemming te Komen lees dan ook onze Zuid-Afrika reizen blog
Ntshava Safaris Zuid-Afrika

GET INTO THE WILD

ntshava safaris
 
Zuid-Afrika moet jij gezien hebben anders ben jij werkelijk nog nooit op reis geweest..

Pieter Blaak. Team Ntshava Safaris

Greater Kruger Park, Mpumalanga, South Africa

Als je artikels wilt lezen van ons dan kun je deze hier vinden. Op deze Zuid-Afrika blog is van alles en nog wat te lezen en zeker wat tips en wetenswaardigheden. De jij voor jouw Zuid-Afrika reis goed kunt gebruiken.

Deel deze post via jouw sociale media